Rezervacije i način plaćanja

Kada se odlučite za neki aranžman, rezervaciju možete izvršiti putem rezervacionog sistema na sajtu ili nas kontaktirati na neki od brojeva telefone, e-mailova ili slično..

Za rezervaciju mesta je neophodno izvršiti uplatu u iznosu od 30e po osobi na naše račune u Srbiji ( u dinarskoj protivvrednosti)  ili u BiH (Vi birate, šta vam je lakše) a ostatak plaćate na licu mesta. 

Rezervacije služe kao potvrda vašeg aranžmana i ukoliko iz nekog razloga morate do pomerite svoj dolazak kod nas, najljubaznije Vas molimo da nam to javite, NAJKASNIJE 2 NEDELJE, pre predviđenog termina dolaska i Vaš novac ćemo prebaciti na novi termin. U suprotnom rezervacije tj uplaćena sredstva se zadržavaju.

Najljubaznije Vas molimo da razumete, da mi svoj posao shvatamo vrlo ozbiljno, i da kao što Vi ne bi ste želeli da dođete u situaciju da posle dogovora sa nama i dugog puta, dođete kod nas a mi Vam kažemo da nema mesta, ni mi ne želimo da dođemo u situaciju da se  posle dogovora sa vama, vi ne pojavite. 

S obzirom da se, po kvalitetu usluge, nalazimo u samom vrhu, naši kapaciteti su  često popunjeni pa Vas molimo da se pre dolaska obavezno najavite. Nekada je dovoljno i dan-dva pred dolazak, ali uglavnom smo popunjeni oko 10-ak dana ranije. Zbog ovoga preporučujemo da izvršite rezervaciju 15-20 dana pre dolaska za tzv. VIKEND TERMINE. Ukoliko ste u mogućnosti, savetujemo da birate RADNE DANE, usluga je ista ali su gužve manje a cene povoljnije. Takođe, za radne dana uglavnom imamo mesta.