Rafting Sa vrha Tare 3 noći

Aranžman sa 3 noćenja, 8 obroka i 100km raftinga rekom Tarom
Od: 215 €

Noćenja

3

Obroka

8

Rafting

100km

Foto galerija

Cene aranžmana

Cene su izražene u eurima po osobi, za celokupni aranžman

Primer:

  • 1/2 je cena za jednu osobu u dvokrevetnom smeštaju
  • 1/3 je cena za jednu osobu u trokrevetnom smeštaju
  • itd…

Cena aranžmana za radne dane

1/6 1/5 1/4 1/3 1/2 1/1
Standard 215 215 220 225
Comfort 220 225 235 240 250 260
Superior 235 245 250 260 270

Cena aranžmana za vikend termine

1/6 1/5 1/4 1/3 1/2 1/1
Standard 240 240 240 400
Comfort 250 260 270 270 280 450
Superior 270 280 290 300 490

Narukvica za korišćenje bazena je 5€ i važi ceo period boravka

Check in od 14h   

Check out do 12h

Važne napomene :

*Ukoliko prilikom rezervacije aranžmana tj. unapred, uplatite i izlet (npr. NP Sutjesku, zip line ili vožnju quadova, odnosno bilo koji drugi izlet…) od nas dobijate GRATIS učešće u paintballu.

Naravno sve izlete je moguće uplatiti i na recepciji al u tom slučaju ne dobijate GRATIS PAINTBALL.

*Vikendom, odnosno petkom i subotom organizujemo muziku uživo. Muzika je do 1h noću.

Dodatne informacije

1. dan

Dolazak u RT centar u poslepodnevnim časovima

Smeštaj u vaše bungalove/sobe

Slobodno vreme za odmor ili neke aktivnosti.

OVDE možete videti naše izlete.

Večera 

Noćenje

2. dan 

Doručak

Nakon doručka sledi zaduživanje opreme i polazak preko Crne Gore i planine Durmitor do vrha reke Tare.

Prilika da uživate u lepotama kanjona reke Pive kao i katuna i nestvarne lepote planine Durmitor.

Dolazak na početnu tačku i uživanje u raftingu.

Ručak u prirodi (lanch paket).

Nastavak rafting avanture do kasnog poslepodneva.

Prvo veče pristajemo u kamp na Radovan luci.

Večera.

Noćenje je u motelu.

3. dan

Doručak

Nastavak raftinga.

Treći dan prelazimo drugu polovinu rafting avanture.

Najuzbudljivije bukove, vodopade, pritoke…

Dolazak u rafting centar RT u kasnim poslepodnevnim časovima. Razduživanje opreme i kasni ručak .

Za one koji još imaju snage, tu su naši IZLETI. 

Večera.

Zabava uz živu svirku (vikend terminima)

Noćenje .

4. dan

Doručak 

Nakon doručka kraj arnažmana

1. Dan

Dolazak u rafting centar RT u vremenu koje vama odgovara.

Smještaj u bungalove ili sobe. Slobodno vreme za druženje I upoznavanje.

Slobodno vreme za odmor ili neke aktivnosti. Naša preporuka

Večera

2. Dan

Rano ustajanje i

Doručak.

Nakon doručka uzimamo potrebnu opremu za rafting i krećemo ka  Šljivanskom, mestu odakle Tara postaje plovna, a koje je polazna tačka naše ekspedicije kroz najdublji kanjon Evrope a drugi po dubini u svetu (posle kanjona Kolorada).

Prelazimo preko Pivske planine, Durmitora i Žabljaka, a uz put stajemo na nekoliko fantastičnih vidikovaca.

Na putu do cilja prolazimo kroz kanjon Pive i njegovih više od 60 tunela. Kratko se zaustavljamo na brani Pivi (visina 222 metra), a potom sledi uspon uz pivsku planinu.

Dolazimo u selo Trsa (1470m/nv), a potom prolazimo kroz NP „Durmitor“ i njegova jezera. Prelazimo prevoj Sedlo (1907m/nv) i dolazimo u planinsko turističko mesto Žabljak (1456m/nv) gdje pravimo pauzu za kafu i kratki odmor.

Vožnja kroz kanjon Pive i Durmitor traje oko 3 sata. Nakon pauze i osveženja idemo prema kanjonu Tare i dolazimo na mesto Ćurevac odakle se pruža fantastičan pogled na reku Taru i njen kanjon (1330 m).

Spuštamo se  džipovima najdubljim delom kanjona i dolazimo do početne tačke

Sve lične stvari i garderobu nakon presvlačenja ostavljamo vozaču koji ih vozi na našu sledeću lokaciju.

Prolazimo ispod impozantnog mosta na Đurđevića Tari (cca 145m) koji je vremenom postao jedan od simbola reke Tare.

Odmah potom nailazimo na kanjon reke Ljutice, najkraće reke na svetu koja izlazi iz stena i sa ogromnom brzinom i pod velikim pritiskom se sliva u Taru.

Kako idemo, tako nailazimo na Trešnjevičke bukove, buk Bijele Ploče, buk Crne Ploče, buk Aranđel, buk Obodina, Mašova vrela, Bijela vrela, Crna vrela..

Proći ćemo i pored Lazinog kamena, mesta gde je Tara najuža i najdublja…slede Ninkovića luka, mnogobrojne sige.

U toku putovanja pravimo pauze na vodopadima, izvorima, rečicama i drugim vrlo interesantnim mestima za kupanje i fotografisanje.

Prvo veče pristajemo u kamp na Radovan luci.

Noćenje je u motelu.

Motel je sagrađen duboko u kanjonu Tare i okružen je fenomenalnim okolišem. U sklopu putovanja organizovani su ručak na obali Tare i

 Večera u kampu na Radovan luci.

3. Dan

Nakon doručka, nastavljamo sa našom rafting avanturom.

Trećeg dana prelazimo polovinu od preostalog dela puta.

Na vodi provodimo 3-4h. Nakon početnih bukova, buka Đurašice i buka Gradine nailazimo na Tepačke bukove i prolazimo ispod starog pešačkog mosta u Tepcima. Kod Tepaca, u mestu koje se zove Obzir, kanjon Tare se vije do oblaka i dostiže svoju najveću dubinu od oko 1330m.

U tom trenutku se nalazite u najdubljem kanjonu Evrope.

Posle Šiljevačkog i buka Lizavice dolazimo do Bajlovića siga, dragulja u kanjonu Tare, vodopada koje se u dužini od oko 100 metara i visine od oko 30 metara ulivaju u Taru preko brojnih stena obraslih mahovinom.
Naime, nedaleko od samog vodopada nalazi se ogromna pećina sa impozantnim jezerom sakrivenim duboko u njoj. Rečica koja pravi Bajlovića sige ističe iz tog jezera. Prizor od koga zastaje dah je vodopad sakriven unutar pećine koji izvire iz stena I survava se u jezero. Nakon obilaska pećine, nastavljamo avanturu. U daljem toku dolazimo do Markovića mlina, Jovičića I Ninkovića siga, Nozdrućkih bukova pa sve do Brštanovice.

Od Brštanovice sledi najuzbudljiviji deo Tare za rafting, njenih poslednjih 25 km toka. Kako krećemo dolaze Brštenovački buk, pa buk Borovi – najduži i najopasniji buk na Tari, buk Varda, buk Ćelije, Mladički buk, Vjernovića buk, buk Grab..  Odmah nakon Manitih vrela dolazimo na Uzlup, mesto gde je nekada bila brana  na Tari, gde su se zaustavljali balvani i otpremali dalje rekom. Danas brane više nema, porušena je u ogromnoj poplavi, i njeni ostaci se vide po koritu reke.

Nakon Uzlupa dolazimo do Šipčaničkih bukova, šipčaničkog potoka i vodopada, sa temperaturom koja ni u najtoplijim ljetnim mjesecima ne prelazi 4 stepena Celzijusa! Još par bukova nas deli do kraja Tare, do njenog sastanka sa Pivom i rođenja Drine.

Nakon sastavaka sa Pivom nastaje Drina i čeka nas još par kilometara raftinga Drinom do našeg rafting centra RT

U popodnevnim satima pristajemo u naš kamp, odakle smo i krenuli na putovanje.

U kampu nas čeka spremljen topao kasni  ručak, koji će nam okrepiti sva čula, a potom i večera i druženje uz logorsku vatru i muziku.

4. Dan

Posle obilnog doručka je kraj ovog aranžmana ili po želji možete odabrati još neki od naših izleta.

 

Aranžman obuhvata

  • 3 noćenja bungalovima/sobama

  • 8 obroka

  • Rafting, opremu za rafting, prevoz do početne tačke spusta, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika tokom raftinga

  • Sve pripadajuće takse

Aranžman ne obuhvata

  • Konzumaciju pića

  • Individualne troškove

Posedujemo tri tipa smeštaja. U cenovnicima označeni kao standard, comfort i superior. Bungalovi i sobe su po strukturi dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni.​

300 LEŽAJEVA

Free wifi

Domaća kuhinja

Superior bungalovi i sobe
Comfort bungalovi i sobe

Standard bungalovi

Uživajte u raznovrsnoj ponudi ukusne hrane, od svežih namirnica, koje pripremamo taj dan. Ništa ne morate nositi od kuće.

Za svačiji ukus
Sveže namirnice
Raznovrsna ponuda
Zbog:

Smeštaja

Gotovo svi naši bungalovi imaju sopstvena kupatila a velika većina imaju i TV, mini bar, sef, kuhinjicu…. Iako, logično, mislite da se to podrazumeva, moramo da vam napomenemo da je za kampovski smeštaj u prirodi ovo retkost.

Bazena

Iako se nalazimo na obali reke Drine, podsećamo vas da je njena temperatura ,čak i u avgustu ,maksimalnih 17 stepeni. Zbog toga osveženje od visokih temperatura obožavate da potražite u našem bazenu. A tu je i koktel bar za pravo uživanje.

Naše hrane

Hrana u RT centru je domaća, autentična hrana ovih prostora, tradicionalna, spremljena na licu mesta, istog dana… namirnice dopremamo nekoliko puta nedeljno sa obližnjih pijaca i farmi, uzgajanih od naših seljaka.

Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane, ili ste vegetarijanac , vegan, pasketerijanac…ne brinite i neki od nas su. Imamo veliki izbor jela i za vas i znamo razliku između njih. Imamo posebne gril ploče, friteze i hladnu vitrinu i namirnice se ne mešaju.

Provoda

Žurke u RT centru su sada već nadaleko poznate. Kod nas se traži sto više. Veliki broj gostiju koje može da ugosti RT centar, doprinosi odličnoj atmosferi i upoznavanjima mladih. A bendovi -Kix bend i Košava bend ,su pravi štimung majstori.  Veoma brzo sve naše goste podignu na noge a dosta vas i na sto.

Dodatnih aktivnosti

U sklopu RT centra imamo teren za paintball. A najbolje od svega je što ne morate da imate grupu ljudi da bi ste igrali. Turnir u paintball-u organizujemo svaki dan i dovoljno je da se prijavite na recepciji za učešće. Vi možete biti i sami.

Tu su i naši QUADOVI – četvorotočkaši

Parkirani ispred RT centra na raspolaganju su Vam u bilo koje doba dana, Važno je napomenuti da u potpuno novi. Deo četverotočkaša smo nabavaili 2021g a deo u 2022g.

Svakodnevni izleti

Gotovo sve izlete organizujemo svaki dan, Takođe ne morate da imate grupu da bi ste išli na neki od naših izleta. Možete biti i sami. Zbog velikog kapaciteta RT centra kod nas uvek ima dovoljan broj gostiju za organizovanje gotovo svih izleta.

Higijene kampa

Dosta vodimo računa o higijeni i čistoći kako RT centra uopšte tako i bungalova, soba i restorana… Imamo zaposlene koje 24/7h brinu o čistoći kampa.

Takođe dosta vremena, truda i novac ulažemo u samo uređenje RT centra. Trenutno u RT centru imamo zasađenih više od 650 sadnica ruža a svakog proleća imamo akciju sadnje sezonskog cveća. Naše žardinjere krasi više od 1000 reznica muškatli, petunija, surfinija, pištika, lala, božurova…

Osoblja

Ponosni smo na sve članove i zaposlene u RT centru. Oni vrlo brzo postaju i vaši omiljeni konobari, šankeri a naročito skiperi. Srdačni, iskreni, veseli …brzo vas osvoje i razvesele

Prevoza

Imamo garantovane polaske svakog dana iz Novog Sada i Beograda kao i svih većih gradova u Srbiji

Velikog kapaciteta kampa

Kod nas je uvek puno, veselo i dinamično. Možemo da ugostimo 300 ljubitelja raftinga i ukoliko imate firmu sa velikim brojem zaposlenih, ne morate da razdvajate zaposlene u nekoliko kampova, svi vaši zaposleni mogu da se smeste kod nas.  Za firme imamo specijalne cenovne pogodnosti , mogućnost plaćanja preko računa, na raspolaganju su vam i krovna terasa za prezentacije ,projektor i sve neophodno za prezentaciju…

© RT RAFTING CENTAR 2022