ISKORISTITE RADNE DANE I OSTVARITE VELIKE POPUSTE

 

Ukoliko planirate da nas posetite a u mogućnosti ste da to uradite u terminima od nedelje do petka TZV RADNIM DANIMA evo još jednog razloga da to baš tad i učinite

Kod svake naše ponude istakli smo cene  u tabelama za vikend i radne dane. Tako je recimo cena  trodnevnog aranžmana( 2 noćenja,5 obroka,rafting,sve takse i osiguranje) za smeštaj u dvokrevetnim comfort bungalovima radnim danima 90 eura po osobi a vikendom 120 eura. Dakle ušteda je čak 30 eura po osobi.

Za porodice koje nas posećuju sa decom i one koji žele da se istinski odmore imamo odlične ponude aranžmana  ODMOR U PRIRODI.

 
Prilika da se istinski odmorite uživajuću u prirodi, drvenim kućicama, zelenilu koje vas okružuje, opojnom mirisu cveća, buđenju uz cvrkut ptica. 

Novost ove sezone je i ponuda kreirajte svoj aranžman

Iako se trudimo da naša ponuda aranžman bude raznovrsna i po svačijem ukusu ipak ste Vi ti koji najbolje znate da isplanirate svoj odmor.

*Birajte noćenje u comfort bungalovima sa uslugom polupansiona po ceni od 25 eura (doručak i večera) po osobi a zatim ukoliko želite možete izabrati i neki od naših izleta:

  • Rafting tarom našom najatraktivnijom deonicom u dužini od 25 km - 30 eura
  • Foto safari,hiking i jahanje konja u kanjonu Tare uz obezbeđen lunch paket – 30 eura
  • Foto- safari i hiking u NP Sutjesak sa ručkom – 40 eura
  • Paintball zabava na našem terenu – 15 eura
  • Vožnja quadova – 25 eura
  • Zip line iznad Pivskog jezera -20 eura  
 

Galerija fotografija