rafting Tarom kampovi - Zašto je RT centar najbolji?

Otvoreni smo od aprila do oktobra. Rafting rekom Tarom organizujemo svaki dan. Poznati smo po odličnoj domaćoj hrani i vrhunskom noćnom provodu sa muzikom uživo. 

Više informacija

Zašto odabrati nas?

 Zbog:

Smeštaja

RT Rafting Tarom kampovi/bungalovi -Gotovo svi naši bungalovi imaju sopstvena kupatila a velika većina imaju i TV, mini bar, sef, kuhinjicu…. Iako, logično, mislite da se to podrazumeva, moramo da vam napomenemo da je za kampovski smeštaj u prirodi ovo retkost.

Bazena

Iako se nalazimo na obali reke Drine, podsećamo vas da je njena temperatura, čak i u avgustu, maksimalnih 17 stepeni. Zbog toga osveženje od visokih temperatura obožavate da potražite u našem bazenu. A tu je i koktel bar za pravo uživanje.

Naše hrane

Hrana u RT centru je domaća, autentična hrana ovih prostora, tradicionalna, spremljena na licu mesta, istog dana… namirnice dopremamo nekoliko puta nedeljno sa obližnjih pijaca i farmi, uzgajanih od naših seljaka.

Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane, ili ste vegetarijanac , vegan, pasketerijanac…ne brinite i neki od nas su. Imamo veliki izbor jela i za vas i znamo razliku između njih. Imamo posebne gril ploče, friteze i hladnu vitrinu i namirnice se ne mešaju.

Provoda

Žurke u RT centru su sada već nadaleko poznate. Kod nas se traži sto više. Veliki broj gostiju koje može da ugosti RT centar, doprinosi odličnoj atmosferi i upoznavanjima mladih. A bendovi – Kix bend i Košava bend, su pravi štimung majstori.  Veoma brzo sve naše goste podignu na noge a dosta vas i na sto.

Dodatnih aktivnosti

U sklopu RT centra imamo teren za paintball. A najbolje od svega je što ne morate da imate grupu ljudi da bi ste igrali. Turnir u paintball-u organizujemo svaki dan i dovoljno je da se prijavite na recepciji za učešće. Vi možete biti i sami.

Tu su i naši QUADOVI – četvorotočkaši

Parkirani ispred RT centra na raspolaganju su Vam u bilo koje doba dana, Važno je napomenuti da u potpuno novi. Deo četverotočkaša smo nabavaili 2021. godine, a deo u 2022. godini.

Svakodnevni izleti

Gotovo sve izlete organizujemo svaki dan, Ne morate da imate grupu da bi ste išli na neki od naših izleta. Možete biti i sami. Zbog velikog kapaciteta RT centra kod nas uvek ima dovoljan broj gostiju za organizovanje gotovo svih izleta.

Higijene kampa

Dosta vodimo računa o higijeni i čistoći kako RT centra uopšte tako i bungalova, soba i restorana… Imamo zaposlene koje 24/7h brinu o čistoći kampa.

Dosta vremena, truda i novca ulažemo u samo uređenje RT centra. Trenutno, imamo zasađenih više od 650 sadnica ruža a svakog proleća imamo akciju sadnje sezonskog cveća. Naše žardinjere krasi više od 1000 reznica muškatli, petunija, surfinija, pištika, lala, božurova…

Osoblja

Ponosni smo na sve članove i zaposlene u RT centru. Oni vrlo brzo postaju i vaši omiljeni konobari, šankeri a naročito skiperi. Srdačni, iskreni, veseli …brzo vas osvoje i razvesele

Prevoza

Imamo garantovane polaske svakog dana iz Novog Sada i Beograda kao i iz svih većih gradova u Srbiji

Velikog kapaciteta kampa

Kod nas je uvek puno, veselo i dinamično. Možemo da ugostimo 300 ljubitelja raftinga i ukoliko imate firmu sa velikim brojem zaposlenih, ne morate da razdvajate zaposlene u nekoliko kampova, svi vaši zaposleni mogu da se smeste kod nas.  Za firme imamo specijalne cenovne pogodnosti, mogućnost plaćanja preko računa, na raspolaganju su vam i krovna terasa za prezentacije, projektor i sve neophodno za prezentaciju…

Pored svega nabrojanog tu je još i:

  • Veliki parking za automobile i motore, obezbeđen video nadzorom
  • Plaćanje na licu mesta gotovinski ili karticama
  • Mogućnost plaćanja na više mesečnih rata
  • Odobravamo popuste i druge pogodnosti za za grupe i porodice
  • Besplatan  Wifi u celom kompleksu
  • Dugogodišnje iskustvo organizovanja raftinga
  • Odobravamo velike pogodnosti za dolaske radnim danima
devojak vozi quad,kvad
Garantovani prevoz
Otvoreni 24/7
domaća kuhinja
17 Leader
Licencirani skiperi
300 ležajeva
nova rafting oprema
novi bungalovi i sobe
Bogat dodatni sadržaj
dečije igralište
Veliki kapacitet kampa
Velika krovna terasa
Veliki prostor u prirodi
obezbeđen parking
Plaćanje na licu mesta
Plaćanje na rate
Popust za porodice i grupe
Free wifi
Teambuilding
Dugogodišnje iskustvo
Pogodnosti za radne dane
© RT RAFTING CENTAR 2022