Rafting Sa vrha Tare 2 noći

Aranžman sa 2 noćenja, 6 obroka i 100 km raftinga
Od: 200 €

Noćenja

2

Obroka

6

Rafting

100km

Foto galerija

Cene aranžmana

Cene su izražene u eurima po osobi, za celokupni aranžman

Primer:

  • 1/2 je cena za jednu osobu u dvokrevetnom smeštaju
  • 1/3 je cena za jednu osobu u trokrevetnom smeštaju
  • itd…

Cena aranžmana za radne dane

1/6 1/5 1/4 1/3 1/2 1/1
Standard 200 200 205 210
Comfort 200 205 210 215 220 235
Superior 215 220 230 240 250

Cena aranžmana za vikend termine

1/6 1/5 1/4 1/3 1/2 1/1
Standard 220 220 225 350
Comfort 230 240 250 250 260 420
Superior 250 260 270 280 450

Narukvica za korišćenje bazena je 5€ i važi ceo period boravka

Check in od 14h   

Check out do 12h

Važne napomene :

*Ukoliko prilikom rezervacije aranžmana tj. unapred, uplatite i izlet (npr. NP Sutjesku, zip line ili vožnju quadova, odnosno bilo koji drugi izlet…) od nas dobijate GRATIS učešće u paintballu.

Naravno sve izlete je moguće uplatiti i na recepciji al u tom slučaju ne dobijate GRATIS PAINTBALL.

*Vikendom, odnosno petkom i subotom organizujemo muziku uživo. Muzika je do 1h noću..

Dodatne informacije

1.Dan

Dolazak u RT centar u poslepodnevnim časovima

Smeštaj u naše bungalove /sobe

Slobodno vreme za odmor ili neke aktivnosti.

OVDE možete pogledati sve naše aktivnosti.

Večera 

Noćenje.

2. Dan

Doručak

Nakon doručka sledi zaduživanje opreme i polazak preko Crne Gore i planine Durmitor do vrha reke Tare.

Prilika da uživate u lepotama kanjona reke Pive kao i katuna i nestvarne lepote planine Durmitor.

Dolazak na početnu tačku i uživanje u rafting do kasnog poslepodneva.

Ručak u prirodi (lanch paket)

Povratak u rafting centar RT našim vozilima.

Večera.

Zabava uz živu svirku (vikend terminima)

Noćenje.

3. Dan 

Doručak

Nakon obilnog doručka, sledi nastavak uzbudljive avanture. Polazak do početne tačke Brštanovice (gde se završio spust prethodnog dana) i rafting poslednjih 25 km reke Tare, odnosno do podnožja našeg Rafting centra RT.

Dolazak u kamp. Razduživanje opreme i ručak. 

Kraj aranžmana

1. Dan

Dolazak u rafting centar RT u vremenu koje vama odgovara.

Smještaj u bungalove ili sobe. Slobodno vreme za druženje I upoznavanje.

Slobodno vreme za odmor ili neke aktivnosti.

OVDE možete pogledati sve naše aktivnosti.

Večera

2. Dan

Rano ustajanje i

Doručak.

Nakon doručka uzimamo potrebnu opremu za rafting i krećemo ka  Šljivanskom, mestu odakle Tara postaje plovna, a koje je polazna tačka naše ekspedicije kroz najdublji kanjon Evrope a drugi po dubini u svetu (posle kanjona Kolorada).

Prelazimo preko Pivske planine, Durmitora i Žabljaka, a uz put stajemo na nekoliko fantastičnih vidikovaca.

Na putu do cilja prolazimo kroz kanjon Pive i njegovih više od 60 tunela. Kratko se zaustavljamo na brani Pivi (visina 222 metra), a potom sledi uspon uz Pivsku planinu.

Dolazimo u selo Trsa (1470m/nv), a potom prolazimo kroz NP „Durmitor“ i njegova jezera. Prelazimo prevoj Sedlo (1907m/nv) i dolazimo u planinsko turističko mesto Žabljak (1456m/nv) gdje pravimo pauzu za kafu i kratki odmor.

Vožnja kroz kanjon Pive i Durmitor traje oko 3 sata. Nakon pauze i osveženja idemo prema kanjonu Tare i dolazimo na mesto Ćurevac odakle se pruža fantastičan pogled na reku Taru i njen kanjon (1330 m).

Spuštamo se  džipovima najdubljim delom kanjona i dolazimo do početne tačke

Sve lične stvari i garderobu nakon presvlačenja ostavljamo vozaču koji ih vozi na našu sledeću lokaciju.

Prolazimo ispod impozantnog mosta na Đurđevića Tari (cca 145m) koji je vremenom postao jedan od simbola reke Tare.

Odmah potom nailazimo na kanjon reke Ljutice, najkraće reke na svetu koja izlazi iz stena i sa ogromnom brzinom i pod velikim pritiskom se sliva u Taru.

Kako idemo, tako nailazimo na Trešnjevičke bukove, buk Bijele Ploče, buk Crne Ploče, buk Aranđel, buk Obodina, Mašova vrela, Bijela vrela, Crna vrela..

Proći ćemo i pored Lazinog kamena, mesta gde je Tara najuža i najdublja…slede Ninkovića luka, mnogobrojne sige.

U toku putovanja pravimo pauze na vodopadima, izvorima, rečicama i drugim vrlo interesantnim mestima za kupanje i fotografisanje.

takođe pravimo pauzu za ručak u prirodi.

Nakon uzbudljivih nekoliko sati raftinga Tarom stižemo do Brštanovice gde nas čekaju vozila i odvoze u rafting centar RT.

Večera.

3. Dan

 

Posle udobno prospavane noći u našim drvenim bungalovima/sobama, sa radošću ćete se probuditi sa prvim jutarnji zracima. Svež šumski vazduh će otvoriti sva vaša čula. U našem restoranu vas čeka odlična domaća kafa, čaj a tu je i domaća rakija. Pored restorana na raspolaganju vam je i krovna terasa, kao i letnja bašta sa pogledom na reku Drinu.

Doručak. Okvirno vreme doručka je oko 9h.

Sada će te imati priliku da probate specijalitete našeg podneblja. Domaću hranu iz obližnjih sela. Domaću pršutu, kobasicu, naše čuvene heljdine uštipke, domaći džem od višnje, jaja, pite sa sirom, mladi Romaniski kajmak… doručak je jak, kaloričan…daće Vam  neophodnu energiju jer rafting avantura ubrzo počinje…

Nakon doručka, podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare. Odela preuzimate u skiperaju – prostoriji u kojoj se nalazi sva oprema za rafting. Potrebne su vam i cipele tj čizme, takođe napravljene od neoprena, prsluk za spasavanje, kao i kacige. Svu opremu odnosite u svoje sobe / bungalove i tamo ih oblačite preko kupaćeg kostima  ili šorca.  Nemojte da oblačite ispod odela, ništa, osim kupaćeg ili šorca.

Posle oblačenje opreme za rafting, okupljamo se na platou, gde sledi tradicionalno grupno fotografisanje a zatim ćemo pročitati spiskove za rafting.

S obzirom da se RT centar nalazi na tzv. cilju ,do početne tačke raftinga idemo našim vozilima.
Vožnja do početne tačke raftinga,Brštanovice,traje oko sat vremena.

Nakon dolaska na Brštanovicu, skiperi -vozači čamaca, vas raspoređuju po čamcima gde će vam održati kratak brifing odnosno kurs ponašanja na čamcu.  Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namenjeni da izdrže razigrane bukove reke Tare.

Na svakom čamcu nalaze se nepropusne vreće u koje možete staviti neke osnovne stvari.

Savetujemo da ponesete svoje  GO PRO kamere. Ukoliko ih nemate, go pro kamere možete iznajmiti od nas i zabeležiti nezaboravne trenutke na raftingu. Napominjemo da ne odgovaramo za gubitak i eventualno oštećenje telefona i kamera koje ponesete na rafting.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćelije, Borovi, Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih će te doživeti pravi osećaj avanture i adrenalina.

Ukoliko ste zaboravili da ponesete nešto za piće, slobodno se nagnite nad čamac i zahvatite osvežavajuću vodu reke Tare, jer je njena voda celom dužinom sliva pitka, zbog čega je reka Tara i dobila naziv „suza Evrope“…

Negde na polovini spusta napravićemo pauzu i videti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“ odnosno da se okupa u ledenom vodopadu čija temperatura iznosi jedva  5 °C.

Takođe imaćete priliku i da se okupati u reci Pivi. Reci neverovatno čiste vode ,koja zajedno sa našom Tarom, čini moćnu u reku Drinu. Nakon raftinga rekom Tarom ,do našeg Rt centra nastavljamo rekom Drinom.

Nakon nekih 2-5 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje rafting centra. Sledi razduživanja opreme i topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati.

Ručak.  Ručak služimo po povratku sa raftinga.

Za ručak ćete imati priliku da probate domaću teleću čorbu, svežu seosku salatu a kao glavno jelo tu je teletina ispod sača sa krompirom. Sva jela se spremaju na licu mesta, u našoj kuhinji, od većinski organskih namirnica iz obližnjih sela. Za desert služimo domaće kolače. Kolač sa višnjama, oblande, pite sa orasima, čupavce…

 

 

Aranžman obuhvata

  • 2 noćenja u bungalovima/sobama

  • 6 obroka

  • Rafting, opremu za rafting, prevoz do početne tačke spusta, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika tokom raftinga

  • Sve pripadajuće takse

Aranžman ne obuhvata

  • Konzumaciju pića

  • Individualne troškove

Posedujemo tri tipa smeštaja. U cenovnicima označeni kao standard, comfort i superior. Bungalovi i sobe su po strukturi dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni.​

300 LEŽAJEVA

Free wifi

Domaća kuhinja

Superior bungalovi i sobe
Comfort bungalovi i sobe

Standard bungalovi

Uživajte u raznovrsnoj ponudi ukusne hrane, od svežih namirnica, koje pripremamo taj dan. Ništa ne morate nositi od kuće.

Za svačiji ukus
Sveže namirnice
Raznovrsna ponuda
Zbog:

Smeštaja

Gotovo svi naši bungalovi imaju sopstvena kupatila a velika većina imaju i TV, mini bar, sef, kuhinjicu…. Iako, logično, mislite da se to podrazumeva, moramo da vam napomenemo da je za kampovski smeštaj u prirodi ovo retkost.

Bazena

Iako se nalazimo na obali reke Drine, podsećamo vas da je njena temperatura ,čak i u avgustu ,maksimalnih 17 stepeni. Zbog toga osveženje od visokih temperatura obožavate da potražite u našem bazenu. A tu je i koktel bar za pravo uživanje.

Naše hrane

Hrana u RT centru je domaća, autentična hrana ovih prostora, tradicionalna, spremljena na licu mesta, istog dana… namirnice dopremamo nekoliko puta nedeljno sa obližnjih pijaca i farmi, uzgajanih od naših seljaka.

Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane, ili ste vegetarijanac , vegan, pasketerijanac…ne brinite i neki od nas su. Imamo veliki izbor jela i za vas i znamo razliku između njih. Imamo posebne gril ploče, friteze i hladnu vitrinu i namirnice se ne mešaju.

Provoda

Žurke u RT centru su sada već nadaleko poznate. Kod nas se traži sto više. Veliki broj gostiju koje može da ugosti RT centar, doprinosi odličnoj atmosferi i upoznavanjima mladih. A bendovi -Kix bend i Košava bend ,su pravi štimung majstori.  Veoma brzo sve naše goste podignu na noge a dosta vas i na sto.

Dodatnih aktivnosti

U sklopu RT centra imamo teren za paintball. A najbolje od svega je što ne morate da imate grupu ljudi da bi ste igrali. Turnir u paintball-u organizujemo svaki dan i dovoljno je da se prijavite na recepciji za učešće. Vi možete biti i sami.

Tu su i naši QUADOVI – četvorotočkaši

Parkirani ispred RT centra na raspolaganju su Vam u bilo koje doba dana, Važno je napomenuti da u potpuno novi. Deo četverotočkaša smo nabavaili 2021g a deo u 2022g.

Svakodnevni izleti

Gotovo sve izlete organizujemo svaki dan, Takođe ne morate da imate grupu da bi ste išli na neki od naših izleta. Možete biti i sami. Zbog velikog kapaciteta RT centra kod nas uvek ima dovoljan broj gostiju za organizovanje gotovo svih izleta.

Higijene kampa

Dosta vodimo računa o higijeni i čistoći kako RT centra uopšte tako i bungalova, soba i restorana… Imamo zaposlene koje 24/7h brinu o čistoći kampa.

Takođe dosta vremena, truda i novac ulažemo u samo uređenje RT centra. Trenutno u RT centru imamo zasađenih više od 650 sadnica ruža a svakog proleća imamo akciju sadnje sezonskog cveća. Naše žardinjere krasi više od 1000 reznica muškatli, petunija, surfinija, pištika, lala, božurova…

Osoblja

Ponosni smo na sve članove i zaposlene u RT centru. Oni vrlo brzo postaju i vaši omiljeni konobari, šankeri a naročito skiperi. Srdačni, iskreni, veseli …brzo vas osvoje i razvesele

Prevoza

Imamo garantovane polaske svakog dana iz Novog Sada i Beograda kao i svih većih gradova u Srbiji

Velikog kapaciteta kampa

Kod nas je uvek puno, veselo i dinamično. Možemo da ugostimo 300 ljubitelja raftinga i ukoliko imate firmu sa velikim brojem zaposlenih, ne morate da razdvajate zaposlene u nekoliko kampova, svi vaši zaposleni mogu da se smeste kod nas.  Za firme imamo specijalne cenovne pogodnosti , mogućnost plaćanja preko računa, na raspolaganju su vam i krovna terasa za prezentacije ,projektor i sve neophodno za prezentaciju…

© RT RAFTING CENTAR 2022