Rafting na tari: aktivnosti

VASKRŠNJI PRAZNICI U RAFTING CENTRU RT

14. APRIL – 17. APRIL 2023.
Od: 90€

Noćenja

3

Obroka

6

Foto galerija

Cene aranžmana

Cene su izražene u eurima po osobi, za celokupni aranžman

Primer:

  • 1/2 je cena za jednu osobu u dvokrevetnom smeštaju
  • 1/3 je cena za jednu osobu u trokrevetnom smeštaju
  • itd…
1/6 1/5 1/4 1/3 1/2 1/1
Standard 90 90 100
Comfort 100 100 100 100 110
Superior 110 110 110 120

Narukvica za korišćenje bazena je 5€ i važi ceo period boravka

Check in od 14h   

Check out do 12h

 

 

Dodatne informacije

1.dan -petak 14.april

Dolazak u RT centar u poslepodnevnim časovima ili u vremenu koje vama odgovara.  Check in je od 14h.

Smeštaj u naše bungalove ili sobe.

Večera.

Noćenje.

2. dan- subota 15.april

Doručak

Slobodno vreme za odmor ili neke od naših aktivnosti i izleta.

Večera.

Uživanje uz muziku i dobro društvo. Iskoristite vreme za zabavu i druženje

3.dan-nedelja 16.april

Doručak

Slobodno vreme za odmor ili neke od naših aktivnosti i izleta.

Večera.

Uživanje uz muziku i dobro društvo. Iskoristite vreme za zabavu i druženje

4.dan-ponedeljak 17.april

Kraj aranžmana.

 

*Narukvica za bazen kupuje se na recepciji  i važi ceo period boravka.

1.dan

Dolazak u rafting centar RT u vremenu koje vama odgovara. Check in je od 14h. Smeštaj u bungalove ili sobe. Slobodno vreme za druženje i upoznavanje. U okviru našeg rafting centra “RT” koji se nalazi u blizini reke Drine i prostire na preko 12 000m2 nalaze se bazen i teren za paintball, a takođe možete da se zabavite uz bilijar, stoni fudbal ili neke od društvenih igara koje možete pozajmiti sa recepcije.

Večera. Večeru služimo od 20:00h – 22:00h.

Prvo veče na meniju je meso sa roštilja. Za one koji ne vole roštilj imamo u ponudi i gulaš. Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane ili ste vegetarijanac, vegan …molimo vas da nam to napomenete prilikom rezervacije aranžmana ili najkasnije prilikom prijavljivanja na recepciju.

Druženje uz muziku. Naše žurke su sada već nadaleko poznate. Muzika je do 01h posle ponoći.

Važna napomena. Vikendom, odnosno petkom i subotom organizujemo muziku uživo.

Noćenje.

Gostima preporučujemo da se dobro odmore jer nas sutra čeka uzbudljiv dan…

2.dan

Posle udobno prospavane noći u našim drvenim bungalovima/sobama, sa radošću ćete se probuditi sa prvim jutarnji zracima. Svež šumski vazduh će otvoriti sva vaša čula. U našem restoranu vas čeka odlična domaća kafa, čaj a tu je i domaća rakija. Pored restorana na raspolaganju vam je i krovna terasa, kao i letnja bašta sa pogledom na reku Drinu.

Doručak. Okvirno vreme doručka je oko 9h.

Sada će te imati priliku da probate specijalitete našeg podneblja. Domaću hranu iz obližnjih sela. Domaću pršutu, kobasicu, naše čuvene heljdine uštipke, domaći džem od višnje, jaja, pite sa sirom, mladi Romanijski kajmak… doručak je jak, kaloričan…daće Vam  neophodnu energiju jer rafting avantura ubrzo počinje…

Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost odlaska na neki od naših izleta:

Večera.  Okvirno vreme večere je oko 20h.

Za večeru je na meniju sveža pastrmka sa roštilja i  krompir salata.

Sledi druženje uz logorsku vatru i muziku. Vikendom imamo organizovane odlične žive svirke. Vreme za dobro zabavu, pesmu i igru.

Savetujemo da obavezno ponesete topliju garderobu jer iako su dani veoma topli noći pored reke umeju da nas iznenade svojom hladnoćom…

Noćenje.

3.dan

Doručak . Okvirno vreme doručka je oko 9:00h.

Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost odlaska na neki od naših izleta

 

Večera.  Okvirno vreme večere je oko 20h.

4.dan

Doručak . Okvirno vreme doručka je oko 9:00h.

Nakon doručka kraj aranžmana ili mogućnost odlaska na neki od naših izleta

Kraj aranžmana.

Aranžman obuhvata

  • 3 noćenja u bungalovima/sobama

  • 6 obroka u restoranu domaće kuhinje

  • Sve pripadajuće takse

Aranžman ne obuhvata

  • Konzumaciju pića u kampu

  • Fakultativen izlete/aktivnosti

  • Individualne troškove

Posedujemo tri tipa smeštaja. U cenovnicima označeni kao standard, comfort i superior. Bungalovi i sobe su po strukturi dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni.​

300 LEŽAJEVA

Free wifi

Domaća kuhinja

Superior bungalovi i sobe
Comfort bungalovi i sobe

Standard bungalovi

Uživajte u raznovrsnoj ponudi ukusne hrane, od svežih namirnica, koje pripremamo taj dan. Ništa ne morate nositi od kuće.

Za svačiji ukus
Sveže namirnice
Raznovrsna ponuda
Zbog:

Smeštaja

Gotovo svi naši bungalovi imaju sopstvena kupatila a velika većina imaju i TV, mini bar, sef, kuhinjicu…. Iako, logično, mislite da se to podrazumeva, moramo da vam napomenemo da je za kampovski smeštaj u prirodi ovo retkost.

Bazena

Iako se nalazimo na obali reke Drine, podsećamo vas da je njena temperatura ,čak i u avgustu ,maksimalnih 17 stepeni. Zbog toga osveženje od visokih temperatura obožavate da potražite u našem bazenu. A tu je i koktel bar za pravo uživanje.

Naše hrane

Hrana u RT centru je domaća, autentična hrana ovih prostora, tradicionalna, spremljena na licu mesta, istog dana… namirnice dopremamo nekoliko puta nedeljno sa obližnjih pijaca i farmi, uzgajanih od naših seljaka.

Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane, ili ste vegetarijanac , vegan, pasketerijanac…ne brinite i neki od nas su. Imamo veliki izbor jela i za vas i znamo razliku između njih. Imamo posebne gril ploče, friteze i hladnu vitrinu i namirnice se ne mešaju.

Provoda

Žurke u RT centru su sada već nadaleko poznate. Kod nas se traži sto više. Veliki broj gostiju koje može da ugosti RT centar, doprinosi odličnoj atmosferi i upoznavanjima mladih. A bendovi -Kix bend i Košava bend ,su pravi štimung majstori.  Veoma brzo sve naše goste podignu na noge a dosta vas i na sto.

Dodatnih aktivnosti

U sklopu RT centra imamo teren za paintball. A najbolje od svega je što ne morate da imate grupu ljudi da bi ste igrali. Turnir u paintball-u organizujemo svaki dan i dovoljno je da se prijavite na recepciji za učešće. Vi možete biti i sami.

Tu su i naši QUADOVI – četvorotočkaši

Parkirani ispred RT centra na raspolaganju su Vam u bilo koje doba dana, Važno je napomenuti da u potpuno novi. Deo četverotočkaša smo nabavaili 2021g a deo u 2022g.

Svakodnevni izleti

Gotovo sve izlete organizujemo svaki dan, Takođe ne morate da imate grupu da bi ste išli na neki od naših izleta. Možete biti i sami. Zbog velikog kapaciteta RT centra kod nas uvek ima dovoljan broj gostiju za organizovanje gotovo svih izleta.

Higijene kampa

Dosta vodimo računa o higijeni i čistoći kako RT centra uopšte tako i bungalova, soba i restorana… Imamo zaposlene koje 24/7h brinu o čistoći kampa.

Takođe dosta vremena, truda i novac ulažemo u samo uređenje RT centra. Trenutno u RT centru imamo zasađenih više od 650 sadnica ruža a svakog proleća imamo akciju sadnje sezonskog cveća. Naše žardinjere krasi više od 1000 reznica muškatli, petunija, surfinija, pištika, lala, božurova…

Osoblja

Ponosni smo na sve članove i zaposlene u RT centru. Oni vrlo brzo postaju i vaši omiljeni konobari, šankeri a naročito skiperi. Srdačni, iskreni, veseli …brzo vas osvoje i razvesele

Prevoza

Imamo garantovane polaske svakog dana iz Novog Sada i Beograda kao i svih većih gradova u Srbiji

Velikog kapaciteta kampa

Kod nas je uvek puno, veselo i dinamično. Možemo da ugostimo 300 ljubitelja raftinga i ukoliko imate firmu sa velikim brojem zaposlenih, ne morate da razdvajate zaposlene u nekoliko kampova, svi vaši zaposleni mogu da se smeste kod nas.  Za firme imamo specijalne cenovne pogodnosti , mogućnost plaćanja preko računa, na raspolaganju su vam i krovna terasa za prezentacije ,projektor i sve neophodno za prezentaciju…

© RT RAFTING CENTAR 2023