Vožnja kvadova

U sezonu 2022 ulazimo sa 12 potpuno novih četvorotočkaša maksimalne snage od 600 – 1000 CC.

Cene aranžmana

- Od 20€

Cene su izražene u eurima po sobi, za celokupni aranžman

Preporučujemo udobnu odeću i obuću (dugih rukava)

Minimalna starost za upravljanje vozilom je 16 godina

Obavezna vozačka dozvola B kategorije (vozač)

Deca mlađa od 10 godina starosti NE MOGU biti ni suvozači

Alkohol je STROGO ZABRANJEN pre i u toku vožnje!

Dodatne informacije

Za one koji možda ne znaju, ATV znači all-terrain vehicle i to jeste prava definicija ovih moćnih mašina, koji svojom snagom uspešno savladavaju sve prepreke.

Strmi usponi ili padovi, uske prašnajve staze, šumski potoci…za ove mašine nisu problem, jedina prepreka je smelost i sposobnost vozača.

U sezonu 2022 ulazimo sa 12 potpuno novih četverotočkaša marke STELS, LINHAI, CF MOTO snage od 500CC – 1000CC.

Ove moćne mašine možete iznajmiti na 1h i uživati u adrenalinu ali i prelepom pogledu na kanjon reke Tare.

 

KONKRETENE PONUDE POGLEDAJTE U – ARANŽMAN DETALJNIJE

U sezonu 2022 ulazimo sa 12 potpuno novih četverotočkaša marke STELS, LINHAI, CF MOTO snage od 500CC – 1000CC.

Ove moćne mašine možete iznajmiti na 1h i uživati u adrenalinu ali i prelepom pogledu na kanjon reke Tare.

Quad safari – start tura 
Kratka tura namanjena početnicima i onima koji žele da se uvere u sigurnost i udobnost naših potpuno novih četvorotočkaša.
Napravite baš vi prve kilometre na ovim moćnim off road mašinama.
Tura kreće iz našeg RT rafting centra prema graničnom prelazu Šćepan Polje i mestu gde reka Tara i reka Piva čine moćnu Drinu.
Profil terena 80% cesta, 20 % off road
Trajanje ture : oko 40  min
Cena:
Ukoliko je jedna osoba na jednom quadu  – 30 eura
Ukoliko su dve osobe na jednom  quadu –  40 eura ukupno (20 eura x 2)
Quad safari – best buy
Najtraženija tura i best value for money. Odlična ponuda za sve ljubitelje offroad vožnje. Tura kreće iz našeg RT rafting centra prema graničnom prelazu Šćepan Polje i mestu gde reka Tara i reka Piva čine moćnu Drinu, a zatim nastavlja iznad našeg centra u kanjonu reke Tare.
Profil terena 50% cesta, 50 % off road
Trajanje ture : oko 70 min
cena :
Ukoliko je jedna osoba na jednom quadu  – 45 eura
Ukoliko su dve osobe na jednom  quadu –  60 eura ukupno (30 eura x 2)
Quad safari – quadventura 
 
Tura za avanturiste i zaljubljenike u adrenalin i offroad vožnju.
Tura kreće iz našeg Rafting centra RT i svojim najvećim delom se odvija u prelepoj prirodi kanjona reke Tare.
Profil terena 10% cesta, 90 % off road
Trajanje ture : oko 180 min
cena :
Ukoliko je jedna osoba na jednom quadu  – 110 eura
Ukoliko su dve osobe na jednom  quadu –  140 eura ukupno (70 eura x 2)

Aranžman obuhvata

  • Najam quad vozila na period po dogovoru (sa uračunatim gorivom)

  • Najam zaštitne opreme tj kacige sa vizirom

  • Pratnja vodiča na zasebnom quadu

Aranžman ne obuhvata

  • Konzumacija pića

  • Individualne troškove

Posedujemo tri tipa smeštaja. U cenovnicima označeni kao standard, comfort i superior. Bungalovi i sobe su po strukturi dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni.​

300 LEŽAJEVA

Free wifi

Domaća kuhinja

Superior bungalovi i sobe
Comfort bungalovi i sobe

Standard bungalovi

Uživajte u raznovrsnoj ponudi ukusne hrane, od svežih namirnica, koje pripremamo taj dan. Ništa ne morate nositi od kuće.

Za svačiji ukus
Sveže namirnice
Raznovrsna ponuda
Zbog:

Smeštaja

Gotovo svi naši bungalovi imaju sopstvena kupatila a velika većina imaju i TV, mini bar, sef, kuhinjicu…. Iako, logično, mislite da se to podrazumeva, moramo da vam napomenemo da je za kampovski smeštaj u prirodi ovo retkost.

Bazena

Iako se nalazimo na obali reke Drine, podsećamo vas da je njena temperatura ,čak i u avgustu ,maksimalnih 17 stepeni. Zbog toga osveženje od visokih temperatura obožavate da potražite u našem bazenu. A tu je i koktel bar za pravo uživanje.

Naše hrane

Hrana u RT centru je domaća, autentična hrana ovih prostora, tradicionalna, spremljena na licu mesta, istog dana… namirnice dopremamo nekoliko puta nedeljno sa obližnjih pijaca i farmi, uzgajanih od naših seljaka.

Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane, ili ste vegetarijanac , vegan, pasketerijanac…ne brinite i neki od nas su. Imamo veliki izbor jela i za vas i znamo razliku između njih. Imamo posebne gril ploče, friteze i hladnu vitrinu i namirnice se ne mešaju.

Provoda

Žurke u RT centru su sada već nadaleko poznate. Kod nas se traži sto više. Veliki broj gostiju koje može da ugosti RT centar, doprinosi odličnoj atmosferi i upoznavanjima mladih. A bendovi -Kix bend i Košava bend ,su pravi štimung majstori.  Veoma brzo sve naše goste podignu na noge a dosta vas i na sto.

Dodatnih aktivnosti

U sklopu RT centra imamo teren za paintball. A najbolje od svega je što ne morate da imate grupu ljudi da bi ste igrali. Turnir u paintball-u organizujemo svaki dan i dovoljno je da se prijavite na recepciji za učešće. Vi možete biti i sami.

Tu su i naši QUADOVI – četvorotočkaši

Parkirani ispred RT centra na raspolaganju su Vam u bilo koje doba dana, Važno je napomenuti da u potpuno novi. Deo četverotočkaša smo nabavaili 2021g a deo u 2022g.

Svakodnevni izleti

Gotovo sve izlete organizujemo svaki dan, Takođe ne morate da imate grupu da bi ste išli na neki od naših izleta. Možete biti i sami. Zbog velikog kapaciteta RT centra kod nas uvek ima dovoljan broj gostiju za organizovanje gotovo svih izleta.

Higijene kampa

Dosta vodimo računa o higijeni i čistoći kako RT centra uopšte tako i bungalova, soba i restorana… Imamo zaposlene koje 24/7h brinu o čistoći kampa.

Takođe dosta vremena, truda i novac ulažemo u samo uređenje RT centra. Trenutno u RT centru imamo zasađenih više od 650 sadnica ruža a svakog proleća imamo akciju sadnje sezonskog cveća. Naše žardinjere krasi više od 1000 reznica muškatli, petunija, surfinija, pištika, lala, božurova…

Osoblja

Ponosni smo na sve članove i zaposlene u RT centru. Oni vrlo brzo postaju i vaši omiljeni konobari, šankeri a naročito skiperi. Srdačni, iskreni, veseli …brzo vas osvoje i razvesele

Prevoza

Imamo garantovane polaske svakog dana iz Novog Sada i Beograda kao i svih većih gradova u Srbiji

Velikog kapaciteta kampa

Kod nas je uvek puno, veselo i dinamično. Možemo da ugostimo 300 ljubitelja raftinga i ukoliko imate firmu sa velikim brojem zaposlenih, ne morate da razdvajate zaposlene u nekoliko kampova, svi vaši zaposleni mogu da se smeste kod nas.  Za firme imamo specijalne cenovne pogodnosti , mogućnost plaćanja preko računa, na raspolaganju su vam i krovna terasa za prezentacije ,projektor i sve neophodno za prezentaciju…

© RT RAFTING CENTAR 2022