Foto jeep safari


Ljubiteljima adrenalinske off-road vožnje, džipova i ostalih terenskih vozila, nepristupačnih terena i divljine, jeep safati ture  pružiće doživljaj za pamćenje. Ukoliko želite da o svoj odmor unesete I malo adrenalinske avanture a ljubitelj ste fotografije I netaknute prirode ovo je aktivnost za Vas!

Foto jeep safari kroz Durmitorski prsten  

(težina ture-laka,trajanje ture oko 8h,preporuka za kombinovanje sa drugim aranžmanima)

Polazak na ovu uzbudljivu avanturu u jutarnjim satima,posle doručka u našem rafting centru RT. Na turu krećemo našim terenskim vozilima. Prelazimo granicu sa Crnom Gorom-Šćepan polje i upućujemo se preko sela Niković i Nedajno do kanjona reke Sušice koja razdvaja Durmitor i Pivske planine. Sve vreme prolazimo kroz netaknutu prirodu koja će Vas i ovaj put ostaviti bez daha. Dolazak na Žabljak i prilika za predah. Naša preporuka je da iskoriste vreme za jahanje konja ovim nestvarnim krajolikom. Obavezno ponesite foto aparate da zabeležite čari prelepog Durmitora i njegovog simbola Prutaša,zaleđenih jezera,velelepnih katuna. Nastavak put ka Plužinama i Pivskom jezeru. Još jedna prilika da u ovu aktivnost ubacite dodatni adrenalin. Preporuka da osetite nalet adrenalina na najdužem zip line/u u Crnoj Gori. 1.4 km čistog adrenalina preko smargadnozelenog Pivskog jezera. Nastavak puta ka našem rafting centru RT uz česte pauze radi fotografisanja kanjona reke Pive,brane Mratinje,pivskog jezera… Naša preporuka za ovaj aranžman 

 

Foto jeep safari kroz NP Sutjeska sa vožnjom ATV quad-ova

(težina ture-laka,trajanje ture oko 8h,preporuka za kombinovanje sa drugim aranžmanima)

Fantastična prilika da se oprobate u vožnji novih,snažnih,velikih ATV quadova  (all terain vehicles). Nepristupačni predeli prelepog NP Sutjeska su kao stvoreni za adrenalinsku vožnju ovim moćnim mašinama. 

Np Sutjeska je najstariji NP u BiH. Ovde se nalazi I jedina preostala prašuma Evrope-Perućica. Ovde se takođe nalazi najviši vrh u R. Srpskoj-Maglić -2386m nadmorske visine. 

Takođe,ne propustite priliku da posetite Tjentište I memorijalni spomen-kompleks “Dolina heroja” Mesto gde je podignut spomen palim borcima bitke na Sutjesci. Bitka na Sutjesci juna 1943. godine je bila odlučujuća bitka pete neprijateljske ofenzive kojom su jugoslovenski partizani izvršili proboj iz osovinskog obruča, rasturivši nemačke snage i odnevši odlučujuću pobedu. 

Program aranžmana

Polazak na ovu uzbudljivu avanturu u jutarnjim satima,posle doručka u našem rafting centru RT. Na turu krećemo našim terenskim vozilima. Prilika da bolje osmotrite okolinu našeg rafting centra RT. Put nas vodi pored veličanstvene reke Drine. Dolazak do Tjentišta,gde ćete imati priliku da se podsetite istorije prilikom posete memorijalnog-spomen kompleksa “ Dolina heroja”. Nakon kratke pauze nastavak našim terenskim vozilima ka NP Sutjeska a postoji mogućnost unajmljivanja ATV-quad-ova na Tjentištu i nastavak puta sa njima. Off road putevi su kao stvoreni za probate ove moćne mašine i na jedinstven način sagledate netaknutu prirodu koja nas okružuje. Nakon obilaska NP Sutjeska I velelepnih vidikovaca,proplanaka,staza,vraćamo se u naš Rafting centar RT umorni ali puni živih sećanja,fotografija,uspomena…

Galerija fotografija