O rafting centru RT


Dobrodošli na najlepše mesto na svetu, mesto jedinstvene prirodne lepote, kanjon reke Tare i naš RAFTING CENTAR RT

Nalazimo se u Republici Srpskoj (BIH) nedaleko od Šćepan polja,( graničnog prelaza između BiH i Crne Gore) na mestu gde se sastaju NP Durmitor, NP Sutjeska i Park prirode Piva. Ovde fascinantna reka Tara završava svoj tok i zajedno sa rekom Pivom čini neobično zelenu, bistru i snažnu reku Drinu.

Rafting centar RT je svoja vrata za prve goste otvorio 1.juna 2018g. Iako je naš Rafting centar RT nov, ugostiteljstvom i raftingom se bavimo gotovo jednu deceniju. Dugogodišnje iskustvo nam je pomoglo da konačno napravimo kompleks po našim i Vašim željama i zamislima.

Prostiremo se na preko 12 000 m2, okruženi smo zelenilom, netaknutom prirodom, kao i rekama Drinom, Pivom i Tarom.

Posedujemo veliki ,video nadzorom obezbeđen parking za automobile i motore.

Takođe obezbedili smo infrastrukturu za kamp prikolice i kamp kućice tj za kampere.

Kapacitet našeg rafting centra je preko 220 ležajeva, raspoređenih u bungalovima i sobama, od kojih su gotovo svi sa sopstvenim kupatilom i grejanjem.

Bungalovi i sobe su po strukturi dvokrevetni, trokrevetni, četverokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni.

 

Posedujemo nekoliko tipova smeštaja :

  • Standard bungalovi – po želji naših gostiju koji su tražili autentičan smeštaj kao u nekadašnja vremena. Bungalovi nemaju sopstveno kupatilo. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste zajednička kupatila smeštena na samo par metara od bungalova. Objekat sa toaleteima i tuševima se održava 24/7 a topla voda je uvek dostupna. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste sve pogodnosti našeg Rafting centra RT kao i svi ostali gosti.
  • Comfort bungalovi/sobe – smeštaj u sobama i bungalovima sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Drveni bungalovi ušuškani u zelenilo i prirodu,miris hrastovog drveta ,zauvek će Vam ostati urezani u sećanje.Većina naših smeštajnih kapaciteta je u comfort bungalovima.
  • Superior bungalovi / sobe – smeštaj u sobama i bungalovim sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Takođe ove sobe poseduju televizore sa kablovskim kanalima,sef, kao i mini bar.

 

Napomena :

• Sve kategorije smeštaja imaju obezbeđenu posteljinu, antialergijske dušeke, toaletne potrepštine, peškire.

• Fen za kosu,pegla za odeću se može uzeti na korišćenje sa recepcije ,bez nadoknade

• Gosti koji su više dana kod nas,mogu koristiti mašine za pranje i sušenje veša bez nadoknade

• Svoje dragocenosti možete ostaviti u sefu na recepciji ,bez nadoknade

Rafting centar RT je koncipiran kao moderno etno selo,spajajući najbolje iz prirode i nekadašnjih vremena i današnjeg savremenog doba. Posedujemo restoranski kompleks sa najmodernijom opremom gde ćemo moći da vam ponudimo tradicionalne specijalitete ovih prostora.Moderni bungalovi od hrastovog drveta,koji su zadržali autentičan izgled davnih vremena, opremljeni sa modernim kupatilima i grejanjem da bi vaš boravak kod nas, čak i u hladnijim danima, učinili što komfornijim.

U sezonu 2020 ulazimo sa jos većim smeštajnim kapacitetom kao i novom krovnom terasom,idealnom za održavanje proslava,promocija ,prezentacija,poslovnih sastanaka.

 

Na raspolaganju su Vam i :

  • teren za mali fudbal-besplatno svakodnevno korišćenje
  • paintball teren-svakodnevno koriščenje uz iznajmljivanje opreme od nas
  • mala škola strljeljaštva (gađanje vazdušnom puškom kao i gađanje lukom i strelom) –svakodnevno korišćenje uz iznajmljivanje rekvizita od nas
  • teren za odbojku na pesku-svakodnevno korišćenje bez nadokade

 

Takođe možete da se zabavite uz :

  • bilijar
  • stoni fudbal
  • pikado

 

S obzirom da svake godine imamo veliki broj firmi koji organizuju svoje team building aktivnosti kod nas za njih smo pripremili posebnu salu za sastanke i prezentacije.

Galerija fotografija