Prevoz na rafting


Ukoliko je jedina prepreka između Vas i ove uzbudljive avanture, ne posedovanje prevoznog sredstva-na pravom ste mestu!

Mi imamo GARANTOVAN ORGANIZOVAN PREVOZ do našeg RAFTING CENTRA ‘’RT” !

Prevoz JEDINI obavljamo 100% LEGALNO..Svi putnici dobijaju ugovore o prevozu i OSIGURANI su za vreme putovanja.

Bitno je da naglasimo da NE ZAHTEVAMO MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH, prevoz je GARANTOVAN i u slučaju da se prijavite SAMI.

Ukoliko ste iz Novog Sada prevoz možete uplatiti u našem predstavništvu – agencija Hedonic travel 021 ( ulica Jovana Subotića 21/lokal 1, Novi Sad), više informacija na www.teambuildinghedonic.com, 021/6610745/ ili info@hedonictravel021.com. Ukoliko ste iz drugih gradova ii niste u mogućnosti da dođete u naše predstavništvo, sve neophodne formalnosti možemo obaviti putem e-maia. Želimo da naglasimo da agencija poseduje licencu Ministarstva turizma organizatora putovanja, zavedena pod brojem 24/2017 kao i garanciju putovanja br 14670006764 kompanije Dunav osiguranje a.d.o. sa sumom osiguranja 300 000 eura.

S obzirom da su nam komfor i bezbednost putnika na prvom mestu, prevoz obavljamo autobusima i minibusevima visoke tursitičke kategorije, a od ove sezone moguće je organizovati i prevoz luksuznim VIP vozilima. Profesionalni vozači će Vaš put učiniti bezbednim, a naši licencirani vodiči će brinuti o vašoj udobnosti i graničnim formalnostima.
Takođe ukoliko vas ima nekoliko ili želite da vaša grupa ima kombi, minibus ili autobus samo za vas onda ste takođe na pravom mestu jer posedujemo vozila od 6 do 90 mesta a cena zavisi od mesta polaska i vremena zadržavanja.

Zadovoljstvo nam je da objavimo da smo od ove sezone, pored polaska na koji ste već svi navikli, zbog velikog interesovanja, uveli i dodatne polaske:


*Zadržali smo svima vama poznat polazak SVAKOG PETKA u 15:00h iz Novog Sada,odnosno 16:30h iz Beograda .Više informacija na sledećem linku


*Od ove sezone uveli smo smo i polazak petkom u 8:00h iz Novog Sada, odnosno 9:30h iz Beograda. Više informacija na sledećem linku

Kao i polazak subotom u 22:00h iz Novog Sada odnosno 23:30h iz Beograda. Više informacija na sledećem linku

 

Galerija fotografija