Kako doći do nas

Nalazimo se na putu Foča – Nikšić, na 21km od Foče i na 3km od graničnog prelaza Šćepan Polje (granični prelaz izmedju Crne Gore i BiH ). Mi se nalazimo na desnoj obali reke Tare, na BiH strani,a inače Reka Tara je svojim najatraktivnijim delom toka i kanjona granica između Crne Gore i BiH.

Rafting centar RT M18, Foča, Bosna i Hercegovina

Koja je Vaša adresa

-- PRIKAŽI RUTU --

Beograd

PRVA OPCIJA PUTA:
Kada krenete iz Beograda idete ibarskom magistralom i posle Užica na putu za Zlatibor ćete se odvojiti desno u pravcu Sarajeva, Višegrada i Mokre Gore. Granicu između Srbije i BiH prelazite u Mokroj Gori, zatim sledi Višegrad i posle 40-ak km od Višegrada u mestu Ustiprača skrećete levo ka Goraždu.
U Ustiprači često imate saobraćajnu policiju sa radarom pa se pridržavajte ograničenja brzine,kao i kroz Goražde . Posle 30km od Goražda dolazite u Foču. Skrenite levo preko mosta prateći znak “Centar grada“ i odmah posle mosta skrenite desno-naviše.Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 21 km prateći put ka Nikšiću, celo vreme vožnje od Foče reka Drina treba biti sa vaše desne strane.
Deonica od Foče do kampa je nezgodna, jer je zadnjih 10km asfaltirani put sa dosta krivina Iako će vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu. Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene.Otprilike na 18-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“,od te table produžite pravo još 3 km(nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT” .Došli ste do cilja,tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.
DRUGA OPCIJA : Ukoliko dolazite automobilom iz Beograda druga opcija je: Beograd,Ruma, Šabac, Zvornik, Milići, Vlasenica, Han Pijesak, Sokolac, Rogatica, Goražde, Foča, Rafting centar RT Putovaćete autoputem Beograd-Zagreb do isključenja za Rumu, a zatim nastaviti magistralnim putem preko Šapca.Posle Šabca ,skoro na samom ulazu u Loznicu je granični prelaz Šepak između Srbije i BiH,čim pređete most na graničnom prelazu levo se skreće za Zvornik , a desno za Bijeljinu,Vi naravno skrenite levo. Granicu možete preći i na prelazu u Malom Zvorniku, ali Vam preporučujemo granični prelaz Šepak.Zatim sledi Zvornik ( na ulazu u grad je često patrola saobraćajne policije pa poštujte propise ).Potom prolazite kroz Miliće,Vlasenicu,Han Pijesak,Sokolac.Na 3km posle Sokoca ćete naići na raskrsnicu koja vodi desno ka Sarajevu i Jahorini a levo ka Rogatici i Goraždu-tu skrenite levo. Na 20-ak km od Rogatice u mestu Ustiprača ćete skrenuti desno ka Goraždu. U Ustiprači često imate saobraćajnu policiju sa radarom pa se pridržavajte ograničenja brzine,kao i kroz Goražde Posle 30km od Goražda dolazite u Foču . Skrenite levo preko mosta prateći znak “Centar grada“ i odmah posle mosta skrenite desno-naviše. Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 21 km prateći put ka Nikšiću, celo vreme vožnje od Foče reka Drina treba biti sa vaše desne strane. Deonica od Foče do kampa je nezgodna, jer je zadnjih 10km asfaltirani put sa dosta krivina Iako će vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu. Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene.Otprilike na 18-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“,od te table produžite pravo još 3 km(nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT” .Došli ste do cilja,tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.

Novi sad

Putovaćete magistralnim putem preko Šapca.Loznice Granicu možete preći na prelazu u Malom Zvorniku.Zatim sledi Zvornik ( na ulazu u grad je često patrola saobraćajne policije pa poštujte propise ).Potom prolazite kroz Miliće,Vlasenicu,Han Pijesak,Sokolac.Na 3km posle Sokoca ćete naići na raskrsnicu koja vodi desno ka Sarajevu i Jahorini a levo ka Rogatici i Goraždu-tu skrenite levo. Na 20-ak km od Rogatice u mestu Ustiprača ćete skrenuti desno ka Goraždu. U Ustiprači često imate saobraćajnu policiju sa radarom pa se pridržavajte ograničenja brzine,kao i kroz Goražde Posle 30km od Goražda dolazite u Foču. Skrenite levo preko mosta prateći znak “Centar grada“ i odmah posle mosta skrenite desno-naviše. Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 21 km prateći put ka Nikšiću, celo vreme vožnje od Foče reka Drina treba biti sa vaše desne strane. Deonica od Foče do kampa je nezgodna, jer je zadnjih 10km asfaltirani put sa dosta krivina Iako će vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu. Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene.Otprilike na 18-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“,od te table produžite pravo još 3 km(nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT” .Došli ste do cilja,tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.
JOŠ NEKE VARIJANTE PUTA :
Novi Sad-Šabac-Valjevo- Bajina Bašta-planina Tara-Mokra Gora-Višegrad-Ustiprača-Goražde-Foča
Novi Sad- Ruma- Bijeljina-Zvornik-Milići-Vlasenica-Sokolac-Rogatica-Ustiprača-Goražde-Foča
Preporuka šta obići usput: Etno selo Mećavnik čuvenog režisera Emira Kusturice, Mokru Goru.,Šargansku osmicu,na nekih 5 min vožnje od puta kojim prolazite su Vam i planine Tara i Zlatibor. Naša putu prema Višegradu je i prelepi manastir Dobrun koji se nalazi na samo par kilometara od granice-u Republici Srpskoj. Takođe možete zastati u Višegradu i posetiti čuveni Most Mehmed Paše Sokolovića i Andrićgrad. Ukoliko putujete preko Bijeljine možete svratiti u etno selo Stanišići

Niš

Posle Užica na putu za Zlatibor ćete se odvojiti desno u pravcu Sarajeva, Višegrada i Mokre Gore. Granicu između Srbije i BiH prelazite u Mokroj Gori, zatim sledi Višegrad i posle 40-ak km od Višegrada u mestu Ustiprača skrećete levo ka Goraždu.U Ustiprači često imate saobraćajnu policiju sa radarom pa se pridržavajte ograničenja brzine,kao i kroz Goražde . Posle 30km od Goražda dolazite u Foču. Skrenite levo preko mosta prateći znak “Centar grada“ i odmah posle mosta skrenite desno-naviše.
Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 20 km prateći put ka Nikšiću, celo vreme vožnje od Foče reka Drina treba biti sa vaše desne strane. Deonica od Foče do kampa je nezgodna, jer je zadnjih 10km asfaltirani put sa dosta krivina Iako će vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu. Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene.Otprilike na 18-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“,od te table produžite pravo još 3 km(nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT” .Došli ste do cilja,tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.

Prevoz na rafting

Ukoliko želite da probate i vi čuveni rafting rekom Tarom a nemate sopstveni prevoz, bez brige. Imamo mi.

 

Imamo GARANTOVAN SVAKODNEVNI ORGANIZOVAN PREVOZ do našeg rafting centra RT.

Prevoz na rafting imamo SVAKI DAN.

Bitno je da naglasimo da nemamo  MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH, prevoz je garantovan i u slučaju da se prijavite sami.

Prevoz na rafting imamo SVAKOG PETKA sa polaskom u 15:00h iz Novog Sada i 16:30h iz Beograda, mogućnost ulaska putnika na usputnim stanicama, Užice, Čačak, Višegrad…

Prevoz je organizovan u sklopu našeg vikend aranžmana sa organizovanim prevozom.

Prevoz je pratnji stručnog vodiča, koji će vaš put do nas učiniti zanimljivim uz mnoštvo korisnih informacija i zanimljivosti o raftingu. Uz ovaj prevoz je predviđen obilazak Višegrada i čuvenog mosta „na Drini ćuprija“ kao i Andrićgrada.

cena prevoza (povratnog) za organizovan prevoz svakog petka  je 45 eura po osobi

Takođe prevoz na rafting imamo SVAKI DAN u večernjim časovima iz Novog Sada, Beograda, Užica, Čačka…

Prevoz je direktan, bez obilaska Višegrada i Andrićgrada i pogodan za sve one koji žele da nas posete tzv. radnim danima i koji žele da uzmu neki drugi aranžman, ne samo gore ponuđeni  vikend aranžman sa organizovanim prevozom.

cena prevoza (povratnog) za organizovan prevoz svakog dana je 33 eura po osobi.

U oba slučaja, prevoz se uplaćuje na naš dinarski račun u Srbiji, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Napominjemo da imamo obezbeđen, BESPLATAN prevoz sa stanice u Foči, ili bilo kog usputnog stajališta (npr benzinska pumpa Nešković)  do našeg rafting centra Rt, u slučaju da nam dolazite bilo kojim drugim prevozom ili linijom iz drugih gradova....

Pozovite nas i mi ćemo vas sačekati u bilo koje doba dana ili noći...besplatno

Ukoliko ste iz Novog Sada prevoz možete uplatiti u našem predstavništvu – agencija Hedonic Travel 021 ( ulica Veselina Masleše 16 lokal 2, Novi Sad), ili nam pišite na naš e-mail rezervacije@rafting-tarom.com i sve formalnosti možemo obaviti i putem e-maila, bez dolaska u agenciju.