Važne informacije

Potrudili smo se da na jednom mestu odgovorimo na pitanja koja nam najčešće šaljete.

Ukoliko ovde ne pronađete odgovor na svoje pitaje, slobodno nas kontaktirajte, biće nam zadovoljstvo da vam pružimo dodatne informacije.

1Zainteresovan/a sam za rafting, šta dalje?

Predlažemo Vam da pogledate ponudu aranžmana na sajtu.

cene, kao i opis svakog aranžmana, su istaknute pored samog aranžmana. 

Kako je smeštaj raspoređen po kategorijama  (STANDARD, COMFORT i SUPERIOR ) tako su i cene  različite  za svaku kategoriju. Takođe, cene tzv. radnim danima su dosta povoljnije u odnosu na vikend termine.

Ukoliko Vam cene nisu jasne,  imate pitanja i slično uvek možete da nas kontaktirate na neki od brojeva telefona.

Ukoliko Vam ni jedan aranžman iz naše ponude ne odgovara, uvek možete kreirati sopstveni.

Koji termin izabrati: vikend ili radni dan. Zavisi od toga šta želite, vi birate.
 
Vikend termini :

Preporuka za mlađu populaciju

potrebna je rezervacija oko 2 do 3 nedelje unapred⠀
živa svirka u petak i subotu⠀
odličan noćni provod⠀
veliki broj mladih iz svih gradova⠀

Radni dani :

Naša preporuka za porodice i one koji žele mirniji odmor 

manji broj gostiju u kampu⠀
dosta povoljnije cene u odnosu na vikend termine⠀
veći komfor prilikom izbora smeštaja⠀
potpuno uživanje u prirodi i mirnom odmoru⠀
odličan izbor za porodične odmore sa decom⠀


Bez obzira na koji se termin odlučite mi vam garantujemo :⠀

odličnu hranu⠀
najbolji smeštaj na Tari⠀
vrhunsku uslugu⠀
nezaboravne uspomene⠀

 

2Kako da rezervišem?

Kada se odlučite za neki aranžman, rezervaciju možete izvršiti putem rezervacionog sistema na sajtu ili nas kontaktirati na neki od brojeva telefona, e-mailova ili slično..

Za rezervaciju mesta je neophodno izvršiti uplatu u iznosu od 30e po osobi na naše račune u Srbiji ( u dinarskoj protivvrednosti)  ili u BiH (Vi birate, šta vam je lakše) a ostatak plaćate na licu mesta. 

Rezervacije služe kao potvrda vašeg aranžmana i ukoliko iz nekog razloga morate do pomerite svoj dolazak kod nas, najljubaznije Vas molimo da nam to javite, NAJKASNIJE 2 NEDELJE, pre predviđenog termina dolaska i Vaš novac ćemo prebaciti na novi termin. U suprotnom rezervacije tj uplaćena sredstva se zadržavaju.

Najljubaznije Vas molimo da razumete, da mi svoj posao shvatamo vrlo ozbiljno, i da kao što Vi ne bi ste želeli da dođete u situaciju da posle dogovora sa nama i dugog puta, dođete kod nas a mi Vam kažemo da nema mesta, ni mi ne želimo da dođemo u situaciju da se  posle dogovora sa vama, vi ne pojavite. 

S obzirom da se, po kvalitetu usluge, nalazimo u samom vrhu, naši kapaciteti su  često popunjeni pa Vas molimo da se pre dolaska obavezno najavite. Nekada je dovoljno i dan-dva pred dolazak, ali uglavnom smo popunjeni oko 10-ak dana ranije. Zbog ovoga preporučujemo da izvršite rezervaciju 3-4 nedelje pre dolaska za tzv. VIKEND TERMINE. Ukoliko ste u mogućnosti, svatujemo da birate RADNE DANE, usluga je ista ali su gužve manje a cene povoljnije. 

3Kako do rafting centra RT?

Nalazimo se u BiH, 18km od grada Foča ka Šćepan Polju. Detaljno uputstvo pogledajte na put do nas strani.

4U koje vreme da dođem u rafting centar RT?

Praksa je pokazala da naši gosti dolaze uglavnom u poslepodnevnim/večernjim satima ali to ne mora da bude pravilo, Vaš bungalov/soba je spreman od 14:00h a ukoliko imate potrebu, u skladu sa našim dogovorom u sobe/bungalove možete ući i ranije. Takođe, u svoje sobe/bungalove možete ući i kasnije. Naš rafting centar RT je otvoren 24/7h i mi smo tu za Vas u svako doba.

5Kome da se javim prilikom dolaska?

U rafting centru RT postoji recepcija na kojoj ćete se prijaviti sa svojim dokumentima. Ljubazni zaposleni će Vam odgovoriti na sva eventualna pitanja.

6Koja je procedura samog rafting?

Na rafting avanturu uglavnom krećemo posle doručka, Okvirno vreme oko 10h. (Zbog gužve na reci rafting možemo organizovati u više termina 9h, 12, 15h)

Na određenom mestu u rafting centru RT tzv. skiperaju biće Vam podeljena oprema za rafting. Sve što je neophodno za rafting dobijate na korišćenje od nas. Opremu oblačite u svojoj sobi/bungalovu preko kupaćeg kostima ili preko šorca. Napominjemo da se sva oprema posle svakog korisnika pere i dezinfikuje, higijena i bezbednost su nam na prvom mestu. Zatim sedate u naše džipove/kombije i odlazite na početnu tačku ove avanture-Brštanovici. Mi se trudimo da ste uvek u istom vozilu sa svojim društvom ali po nekada je to nemoguće ostvariti. Nakon dolaska na početnu tačku ove uzbudljive avanture u čamce se raspoređujete shodno svojim željama i u dogovoru sa skiperom-vodičem. Nakon kratkog brifinga o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu Vaša avantura počinje. Sam rafting traje oko 3h-4h, što u mnogočemu zavisi od Vašeg angažovanja u čamcu tj veslanja, vodostaja odnosno brzine reke Tare, broja pauza na samoj reci, dogovora vaših saputnika itd. Spust završavate u podnožju rafting centra RT, odnosno mi se nalazimo na samom cilju raftinga, nakon čega razdužujete svoju opremu i presvlačite se u svoju odeću.

7Najavili su kišu u terminu mog dolaska, da li će se organizovati rafting?

Da! i obećavamo odličan provod. Razumemo da možda niste tako zamišljali spust ali rafting se održava i po lošijem vremenu. Naravno ukoliko je u pitanju obilni pljusak, sačekaćemo da prođe i krenuti u avanturu ali prolećni/letnji pljuskovi nisu prepreka za održavanje raftinga. Od nas dobijate svu neophodnu opremu za rafting, takođe posedujemo i anorak jakne ( nepropusne jakne za kišu).

8Da li postoji kupatilo u bungalovu / sobi?

Da! Skoro svi naši bungalovi/sobe poseduju sopstveno kupatilo. Takođe skoro svi bungalovi/sobe poseduju grejanje. U okviru rafting centra RT postoji nekoliko bungalova bez kupatila( standard), koje su naši gosti zahtevali radi autentičnosti. Bungalovi bez kupatila se nalaze na samo nekoliko metara od objekta sa mokrim čvorom gde je obezbeđena topla voda 24h dnevno kao i besprekorno higijensko održavanje. Više o vrsti smeštaja pogledajte na LINK 

9Da li postoji parking?

Da. Parking je besplatan, obezbeđen i pokriven video nadzorom. Vaši četvorotočkaši su bezbedni kod nas.

10Da li postoji sef?

Neke sobe / bungalovi poseduju sef. Sve svoje dragocenosti možete besplatno ostaviti u našem sefu na recepciji. Više o smeštaju kod nas pogledajte na LINK

11Da li postoji wifi?
Postoji i besplatan je za korišćenje svim gostima.
12Da li mogu da povedem svog ljubimca sa sobom?

Da, naravno. Naš rafting centar RT je pet friendly i sa oduševljenjem ćemo ugostiti Vašeg ljubimca. Takođe imamo obezbeđene boksove sa kućicama za vaše ljubimce dok ste Vi na raftingu. Najava i odobrenje je obavezno!

13Da li treba da ponesem svoju hranu i piće? Na specijalnom režimu ishrane sam?

Ne. Rafting centar RT može da se pohvali sa odlično opremljenom savremenom kuhinjom u kojoj spremamo specijalitete ovog podneblja. Unos hrane i pića kupljenih van kampa je ZABRANJENO: Takođe imamo veliki izbor veganske/vegetarijanske/pasketarianske/bezglutenske hrane ( i znamo razliku između njih) i biće nam zadovoljstvo da ispunimo Vaše zahteve. Molimo Vas da svoje zahteve najavite prilikom rezervacije ili najkasnije prilikom dolaska u naš rafting centar.

14Da li treba da nosim svoju posteljinu? Sredstva lične higijene?

Posteljina i peškiri su obezbeđeni. Na recepciji možete pozajmiti Fen kao i peglu za odeću, bez nadoknade.

15Nisam plivač, da li mogu da učestvujem na raftingu?

Naravno. Razumemo Vaš strah ali nije neophodno da budete plivač. Svi učesnici od nas dobijaju svu neophodnu opremu za rafting! Posedujemo potpuno novu opremu najboljih svetskih proizvođača HIKO i AQUA. Svi učesnici dobijaju neoprenska odela, neoprenske čizmice, prsluke kao i kacige. O Vašoj bezbednosti na vodi se brinu licencirani skiperi.

16Da li deca mogu da učestvuju na raftingu?
Da! Rafting je sasvim bezbedan za decu školskog uzrasta. Posedujemo svu neophodnu opremu za decu.
Deca mogu da učestvuju na rafting uz obaveznu pratnju jednog punoletnog pratioca.
Svakako obavezno nas kontaktirajte pre eventualnog dolaska da još jednom proverimo sve detalje.
Bezbednost svih učesnika stavljamo na prvo mesto.
Naš RT centar je potpuno ograđen i bezbedan za vašu decu. Ne postoji mogućnost da deca izađu na put, parking, reku itd. 
Deca, u pratnji dve puno plative osobe,  do 3g borave besplatno,  od 3 -12g  imaju 30% popusta na naše cene aranžmana.
.

 

17 Vikend termini ili radni dani?
Vikend termini :

Preporuka za mlađu populaciju

potrebna je rezervacija oko 2 do 3 nedelje unapred⠀
živa svirka u petak i subotu⠀
odličan noćni provod⠀
veliki broj mladih iz svih gradova⠀

⠀Radni dani :

Naša preporuka za porodice i one koji žele mirniji odmor 

manji broj gostiju u kampu⠀
dosta povoljnije cene u odnosu na vikend termine⠀
veći komfor prilikom izbora smeštaja⠀
potpuno uživanje u prirodi i mirnom odmoru⠀
odličan izbor za porodične odmore sa decom⠀


Bez obzira na koji se termin odlučite mi vam garantujemo :⠀

odličnu hranu⠀
najbolji smeštaj na Tari⠀
vrhunsku uslugu⠀
nezaboravne uspomene⠀