Jednodnevni izlet u Trebinje


Trebinje je malI grad u bosni i Hercegovini, smešten na obali reke Trebišnjice podno planine Leotar u Istočnoj Hercegovini. Iako je reč o malom mestu, Trebinje je veoma živ grad poznat po festivalima, muzici i noćnom životu. Neki kažu da je to jedan od najlepših gradova Bosne i Hercegovine koji se još naziva i gradom sunca i platana. Trebinje je ekonomsko i kulturno sedište Istočne Hercegovine.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz kampa našim vozilima.

Po dolasku u Trebinje obići ćemo  Stari grad koji svoj izgled dugije Otomanskom carstvu, pa se unutar zidina može videti Sahat kula kao i brojne džamije. Reč je o maloj površini pored reke, ali kamene kućei  pešačke staze potpuno odudaraju od ostatka grada.  Okružen kamenim zidinam stari grad danas obiluje kafićima i restoranima.

Pored starog grada, imaćemo priliku da prošetamo kroz brojne trgove i parkove, za koje su tipični lokalci koji sede u njima i posmatraju svet koji prolazi. Prošetaćemo preko Trga Slobode i Trga pesnika na kojem se nalaze brojni pokloni poznatok pesnika Jovana Dučića ovom gradu. Tu su i spomenici Jovanu Dučiću i Njegošu, kao i nekoliko vekova star park platana….

Slobodno vreme za ručak i dalje upoznavanje grada. Povratak u kamp.

Galerija fotografija

Cena aranžmana: 50e
Aranžman obuhvata
Aranžman ne obuhvata
Opšte napomene
  • Okvirno trajanje izleta 10h
  • Prethodno iskustvo nije potrebno
  • Minimalan broj učesnika za realizaciju aranžmana je 4 osobe
  • Satnice u opisu aranžmana nisu fiksne I mogu se menjati zavisno od želje i potreba gostiju

Ovaj aranžman se po dogovoru može kombinovati ili produžiti sa drugim aranžmanima iz naše ponude